1D Media in een nieuw jasje!

Welkom op de vernieuwde website van 1D Media! Onze site is in een nieuw jasje gestoken. Waarom? Omdat we in de afgelopen afgelopen twee jaar zijn uitgegroeid tot een veelzijdig productiehuis voor verschillende soorten video's. Onze oude website voldeed daarom niet meer helemaal aan onze eisen. Op deze nieuwe website kunnen we ons portfolio overzichtelijker presenteren.

Een nieuwe site, een nieuw jasje, maar één ding is hetzelfde gebleven: we vertellen nog steeds verhalen in beeld en geluid. Of dat nu het verhaal van een bedrijf, een persoon, club of vereniging is, maakt niet uit.

Nieuw op deze website is de blog. We zullen vanaf nu regelmatig proberen te bloggen over de verhalen die wij maken. We houden je daarin op de hoogte van onze producties, maar we geven je ook een kijkje in de keuken van 1D Media.

Kijk maar eens rustig rond. En een offerte aanvragen is overigens nog steeds verblijvend! 😉

Leave a Comment