X

Een voorstelling in het theater, een persconferentie of een cursus/college laten filmen met meerdere camera's? 1D Media verzorgt live-registraties die kunnen worden afgeleverd op dvd, usb of via een downloadlink.

Voor verschillende theater-, dans- en musicalverenigingen in Gemert en omstreken maakte 1D Media al opnames met meerdere camera's. Leuk voor artiesten en vrijwilligers om hun eigen voorstelling nog eens terug te kijken.

KOSTEN FILMEN VOORSTELLING

De kosten van een meercamera-registratie lopen uiteen. Zo hanteren we commercieel een ander tarief dan voor verenigingen. Ook hangt de prijs af van de (speel)duur van het evenement en op welke drager het eindproduct afgeleverd moet worden. Er kan gekozen worden om te betalen voor een bedrag per dvd/usb met een minimale afname, of een totaalprijs voor de hele opname.

Om een indicatie te geven van de prijs voor verengingen: een voorstelling van maximaal 2 uur kan met drie camera's kan worden opgenomen voor 700 euro (exclusief reiskosten). Binnen 48 uur is de voorstelling gemonteerd en beschikbaar.