Heb je binnenkort een bruiloft of communiefeest? Of organiseer je een groot (commercieel) evenement of festival dat niemand mag missen? Laat 1D Media dan een evenementvideo of aftermovie maken waarin alle hoogtepunten nog eens de revue passeren.

WAAROM EEN EVENEMENTVIDEO LATEN MAKEN?

Hieronder staan vier redenen waarom het leuk/slim is om een evenementvideo te laten maken.

1. Een evenementvideo laat de bezoeker het evenement herbeleven
De muziek, de sfeer, de hapjes en drankjes en het gezelschap maken dat bezoekers een geweldige tijd beleven op een evenement. Hoe gaaf is het als je dit moment als bezoeker kunt herbeleven? Met sfeerbeelden, muziek en graphics probeert 1D Media een bruiloft, communiefeest, (commercieel) evenement of festival opnieuw tot leven te laten komen.

2. Evenementvideo's zijn aantrekkelijk voor nieuwe bezoekers
Een video brengt alle hoogtepunten van een evenement in beeld en laat zien wat voor sfeer er hangt en wat voor mensen er op af komen. Aftermovies zijn daarom ideaal ter promotie van volgende edities.

3. Evenementvideo's vergroten de naamsbekendheid
Evenementvideo's vergroten de naamsbekendheid van een evenement of festival. Er wordt op YouTube veel gezocht naar aftermovies en op Facebook en andere social media worden aftermovies vaak gedeeld.

4. Sponsoren kunnen nog eens onder de aandacht worden gebracht
Voor commerciële evenementen of festivals geldt dat in een evenementvideo of aftermovie sponsoren nog eens in het zonnetje gezet kunnen worden. Door middel van tekst of logo zien kijkers wie het evenement mede mogelijk hebben gemaakt.

KOSTEN EVENEMENTVIDEO

Benieuwd naar de kosten van een evenementvideo? Bekijk onze tarieven of vraag een offerte aan!

Vraag offerte aan