X

1D Media is het audiovisuele bedrijf van producent/videojournalist Daan Vries. Dit jonge bedrijf is in korte tijd uitgegroeid tot een veelzijdig productiehuis voor verschillende soorten video's, waaronder promotiefilms, bedrijfsfilms, instructievideo's, evenementvideo's en theateropnames.

1D Media videoproducties

WIJ VERTELLEN VERHALEN

1D Media is gespecialiseerd in het vertellen van verhalen met beeld en geluid. Verhalen die iets losmaken en sfeer, gevoel en emotie opnieuw tot leven brengen. Van het maken van een script tot de uiteindelijke opname en montage; 1D Media verzorgt een totaalproduct. Daarnaast hebben we kennis op het gebied van online promotie en nieuwe media.

VIDEOPRODUCTIE BRABANT EN LIMBURG

De meeste videoproducties die we maken, zijn voor klanten in Brabant en Limburg. Maar natuurlijk staan we open voor klanten uit andere delen van Nederland. Zoek je een promotiefilm, bedrijfsfilm, of ander soort video? Aarzel niet, en neem contact met ons op!

1D Media werkt bij het maken van een videoproductie volgens een vast stappenplan:

Samen bespreken wij het idee en kijken we naar de (creatieve) mogelijkheden.

Er wordt een offerte opgesteld met daarin de afspraken om misverstanden verderop in het (productie)proces te voorkomen.

Wij zullen je opdracht na goedkeuring in behandeling nemen en opnames maken.

Na de opnames maakt 1D een eerste versie van je opdracht. Hier kunnen op- en aanmerkingen op worden gemaakt. Vervolgens maken we een definitieve versie.