X

Een voorstelling in het theater, een persconferentie of een cursus/college laten filmen met meerdere camera's? 1D Media verzorgt videoregistraties die kunnen worden afgeleverd op usb, via een downloadlink. Ook kunnen we een productie via een livestream uitzenden op internet.

LIVESTREAM MET MEERDERE CAMERA'S

1D Media verzorgt livestreams (live-registraties) van evenementen op Facebook, Youtube, Instagram en andere sociale media. We filmen met meerdere camera's (multicam) om zoveel mogelijk dynamiek en afwisseling te krijgen in beeld. Het evenement is live te volgen via een gekozen platform op de computer, iPad en/of telefoon. Achteraf is de video beschikbaar om te downloaden.

Livestream musical

Voor verschillende theater-, dans- en musicalverenigingen in Brabant en omstreken maakte 1D Media samen met Ton Hendriks (live) opnames met meerdere camera's. Leuk voor artiesten en vrijwilligers om hun eigen voorstelling nog eens terug te kijken.

KOSTEN LIVESTREAM MET MEERDERE CAMERA'S

De kosten van een meercameraproductie lopen uiteen. Zo hanteren we commercieel een ander tarief dan voor verenigingen. Ook hangt de prijs af van de (speel)duur, of het evenement live te volgen moet zijn en de eventuele distributie achteraf via usb of downloadlink. Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te laten maken.

Om een indicatie te geven van de prijs voor verengingen: een voorstelling van maximaal 2 uur kan met drie camera's kan worden opgenomen voor 700 euro (exclusief reiskosten). Binnen 48 uur is de voorstelling gemonteerd en beschikbaar.

Commercieel starten onze prijzen voor een livestream vanaf 800 euro exclusief btw.