X

Een promotiefilm of promovideo is een goede manier om een boodschap of sfeer achter te laten bij de kijker. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van promotiefilms door scholen, steden, DJ's, bands, clubs, verenigingen, enzovoorts. Het is een perfecte manier voor online presentatie.

WAAROM EEN PROMOTIEFILM OF PROMOTIEVIDEO LATEN MAKEN?

Hieronder staan zeven redenen waarom het slim is om gebruik te maken van een promo op je website:

1Een beeld zegt meer dan duizend woorden
Mensen willen tegenwoordig graag zien wat een persoon, club, organisatie, school of stad doet. Video leent zich daar als medium uitstekend voor; een beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Het kan daarom bij clubs of verenigingen nieuwe leden/sponsoren over de streep trekken.

2Video trekt de aandacht
Een promotiefilm op je website trekt de aandacht. Sterker nog: uit diverse onderzoeken blijkt dat bezoekers van je website eerder een video bekijken dan een tekst lezen. Met een promo kun je de doelgroep perfect informeren. Bovendien is de kans groter dat de informatie (langer) blijft hangen.

3Multifunctioneel
Een promovideo is multifunctioneel. Je kunt het, naast plaatsen op je website, delen via social media of meesturen in een e-mail of online nieuwsbrief. Bovendien worden video’s op social media vaker geliked en gedeeld dan tekst, wat resulteert in een groter bereik.

KOSTEN PROMOTIEFILM

Benieuwd naar de kosten van een promotiefilm? Bekijk onze tarieven of vraag een offerte aan.